Convocatòria a l’Assemblea General Ordinària de Socis que tindrà lloc el Dilluns 3 de Setembre de 2018 a les 19.00h en 1ª convocatòria i a les 19:30h en 2ª convocatòria. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de l’Aliança

Ordre del dia:

 1. Benvinguda
 2. Informe de tancament de la temporada i liquidació econòmica de la temporada 2017-2018
 3. Projectes de la Junta Directiva per la nova temporada
 4. Presentació i aprovació, si s’escau, dels pressuposts oficials per a la temporada 2018-2019
 5. Organització esportiva del Club per la nova temporada.
 6. Altres propostes que formuli la Junta Directiva.
 7. Precs i preguntes.

Esperem comptar amb la vostra valuosa assistència a l’Assemblea del Club.

El proper dissabte 21 de juliol a la tarda es disputarà el XII Torneig Santes 2018. El Torneig es disputarà al camp municipal de hockey durant tota la tarda del dissabte.

El format de competició serà de 7 vs 7 a mig camp amb o sense porter, i els equips seran mixtes, socials i el més heterogenis possible. Un torneig únic on poder jugar amb els cracks, amb els papis, amb les mamis i amb els fills. Un dia per a gaudir del final d’una temporada intensa.

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el Torneig i sobre el reglament d’aquest.

Aquí també podeu descarregar el document per fer la inscripció.

Ja arriben les Santes! I seguim amb ganes de hockey! Feu els vostres equips i a gaudir del hockey!

Benvolguts socis,

Ja queda només una setmana per a la gala de cloenda de la temporada 2017/18. Per això el club ja té preparada una gran vetllada per posar el punt final que mereix la present temporada. El termini per a la compra dels tiquets s’ha ampliat durant aquest cap de setmana i és que el club vol que siguem els més possibles. A més a més s’oferta la possibilitat d’escollir el menú infantil en format de plat únic a un preu de 15€. Volem que els més petits també ens acompanyin! Esperem poder comptar amb la vostra valuosa presència. No espereu més, no us quedeu fora, ens veiem dissabte!!

LLOC: URH Ciutat de Mataró, un dels millors Hotels de la nostra ciutat amb una sala espectacular per aquest tipus de celebracions.

Compra la teva entrada a les oficines del club o al enllaç següent:

Compra tiquet online

Un cop acabada la temporada esportiva, la junta directiva ha anunciat que Hector Caballero es reincorporarà al Iluro al capdavant de l’estructura professional, concretament agafant la direcció general del club. Segons paraules del President Jaume Aceña; “L’Hector compleix el perfil ideal per a liderar el nou projecte. És jove, ambiciós, està il·lusionat i motivat pel repte. Coneix el club a la perfecció en totes les seves facetes, les fortaleses, debilitats i oportunitats. S’ha format pel càrrec i està totalment preparat per assumir-lo amb èxit.”

Hector Caballero és llicenciat en administració i direcció d’empreses i té un postgrau en gestió d’entitats esportives al Johan Cruyff Institute. A més, l’Hector s’ha format com a jugador i entrenador a l’Iluro HC, on va arribar a desenvolupar la coordinació esportiva. També ha format part de diferents Staffs de la Federació Espanyola i des de fa dues temporades treballava al RC Polo.

L’Hector  tornarà a l’Iluro per a ser el màxim responsable de la gestió general del club, inclosa l’àrea esportiva, a partir de la propera temporada 2018/19. Així doncs, Amb ell el club espera iniciar un nou projecte per donar a l’Iluro un nou punt d’inflexió un cop ja s’ha consolidat dins del hockey català.

Ben tornat Hector! Molta sort i èxits!

El proper dissabte 2 de Juny se celebra la tercera edició de la Fira Tot Esport, una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per fomentar la pràctica esportiva i fer visible l’oferta de les entitats de la vila i rodalies. Les entitats participants han organitzat diverses activitats durant tot el dia i oferiran informació sobre la seva oferta i gestionaran inscripcions.

L’Iluro hi participarà muntant un espai de joc al Passeig Jaume Brutau on els més petits de la casa podràn gaudir d’un bateix de hockey i on podràn rebre informació sobre el Club i totes les activitats que fem.

Veniu-nos a visitar i porteu els vostres amics!! Volem crèixer encara més!

 

Benvolgut Soci/a,

Serveixi la present per a convocar-te a l’Assemblea General Ordinària de Socis el proper Dilluns 18 de juny de 2018 a les 19.15h en 1a convocatòria i a les 19:45h en 2a convocatòria. Tindà  lloc  al CASAL DE LA NOVA ALIANÇA, C/. Bonaire, 25 Mataró

Activitat:    Assemblea General Ordinària
Data:          Dilluns 18 de Juny de 2018
Hora:         19:15 hores 1a convocatòria / 19:45 hores 2a convocatòria
Lloc:          CASAL DE LA NOVA ALIANÇA
C/. Bonaire, 25 Mataró

Ordre del dia:

 • Benvinguda
 • Informe de la previsió de tancament pressupostari de la temporada 17/18
 • Aprovació, si s’escau, quotes i sistema de pagaments 18/19
 • Propostes i novetats 18/19
 • Altres propostes de la junta directiva.

 

Esperem i agrairem comptar amb la vostra valuosa assistència a l’Assemblea del Club.

Cordialment,