Fruit del conveni entre el Tecnocampus i l’Associació Junts per l’Esport, de la qual en forma part el Club, s’obre una convocatòria de beques per a esportistes del nostre club amb una dotació econòmica de 1500€ cadascuna.

Si ets o seràs un estudiant del Tecnocampus i formes o formaràs part del club pots sol·licitar la beca fins el dia 19 de Juny.

Per a solicituds i més informació sobre criteris de selecció escriu a:
marc.coll@ilurohc.com

 

Ja tenim data per al sopar de final de temporada, igual que el passat any ho celebrarem tots junts al club, aquest any amb més sorpreses que mai.
Reserveu-vos el dia, en breu donarem tots els detalls.

Convocatòria a l’Assemblea General Ordinària de Socis el proper dimarts 13 de juny de 2017 les 19:40 a 1ª convocatòria i a les 20: 00h en 2a convocatòria. Tindrà lloc al CASAL DE LA NOVA ALIANÇA, C /. Bonaire, 25 Mataró

El passat dia 23 de maig al Casal de la Nova Aliança de Mataró, es va presentar el projecte esportiu del ILURO HC de cara als propers 4 anys. Arseni Sañé, director esportiu del club, va ser l’encarregat d’explicar als Socis, jugadors i familiars el que a continuació detallem:

Acabada la present temporada, és hora de plantejar-nos noves metes, fer un pas endavant buscant l’excel·lència i bons resultats amb un projecte il·lusionador pels propers 4 anys.

Tot el treball realitzat durant aquests últims anys de consolidació de club i el treball en categories de base, comencen a donar els seus fruits i ens permet que els equips Sènior, tant masculí com femení, puguin plantejar-se com a objectiu prioritari l’ascens a competicions nacionals.

Tal i com es va explicar, ja comptem amb jugadors i jugadores participant en les diferents seleccions a nivell Català i Estatal, el treball dut a terme als   entrenaments del Plà Olympia dia a dia ens ofereix moltes més possibilitats de poder tenir en un futur molt proper jugadors i jugadores que siguin referents al nostre Club i no hagin de marxar a altres clubs per poder jugar en lligues de divisió d’honor.

D’altra banda en totes les categories inferiors, la progressió en aquests quatre anys pot ser magnífica, la nostra base de jugadors ens augura un futur molt esperançador i una aportació de jugadors als equips Sènior, que ens consolidarà per créixer realment com a club.

Pel que fa a les instal·lacions, els projectes a dur a terme són molt ambiciosos però alhora factibles, el creixement del club ens obliga a treballar en aquesta direcció, cada any ampliem el nombre de jugadors i equips que necessiten d’una infraestructura adequada per al desenvolupament de la seva activitat, (entrenaments, vestuaris, partits, etc.).

Aquest cap de setmana el primer equip femení disputava la fase prèvia del Campionat d’Espanya. Després d’una bona temporada les noies d’Arseni Sañé buscaven la classificació per a la fase final i per això el conjunt mataroní havia de superar un perillós CD Terrassa i al Kale Lagunak.

Al primer partit les coses no varen sortir bé. Un partit molt igualat, amb poques opcions pels dos equips que finalment es resolia a favor de les de Terrassa mitjançant un penal corner.  Les taronges lluny de baixar els braços varen sortir a guanyar al Lagunak, però de nou la falta de gol i l’encert de les basques en un dels pocs contraatacs que varen disposar varen acabar de decantar la balança.

Malgrat les dues derrotes per la mínima l’equip ha donat la cara en tot moment i la gran joventut de tot el grup fa pensar en que el pas a primera és a tocar. Per això el club ja comença a treballar en un projecte potent per assolir l’ascens la propera temporada.

Ànims noies, ho teniu a tocar! El futur és nostre!!

 

Aquest proper cap de setmana es disputa al Municipal de Mataró la Fase Prèvia Sector 1 d’Ascens a 1ª Divisió Femenina amb la participació del Sènior Femení del Iluro HC. Els altres dos participants d’aquest Sector 1 són el Lagunak (Donostia) i el CD Terrassa. En aquesta fase de tres equips només es classifica el campió per a la Fase Final d’Ascens que es disputarà a les instal•lacions del Línia 22 HC.

Els horaris dels partits són:

Divendres 12/05 a les 18:30 Iluro HC – CD Terrassa.
Dissabte 13/05 a les 18:30 Iluro HC – Lagunak.
Diumenge 14/05 a les 11:00 CD Terrassa – Lagunak.

Caldrà tot el suport de l’afició perquè l’Iluro HC pugui quedar primer i classificar-se per a la fase final d’Ascens a 1a Divisió!!

Som-hi noies!! Podem!!