Aquest passat cap de setmana el XII Torneig de hockey “LES SANTES” ha tancat l’activitat esportiva del club per aquesta temporada. El torneig ha comptat amb jugadors cadets, juvenils, sèniors, papis i mamis. El format del torneig 7×7 en equips mixtes ha dotat un any més el torneig d’un ambient festiu i de comunió entre tots els participants. Finalment  els campions del Torneig han estat els Duck Sticks que han guanyat en una gran final als Stick de Santes!!  Glòria les Santes!!!

Seguiu connectats aquestes vacances ja que ben aviat podreu conèixer algunes de les grans novetats de la propera temporada! Bon estiu!!

 

 

El proper dissabte 22 de juliol a la tarda es disputarà el XII Torneig Santes 2017. El Torneig es disputarà al camp municipal de hockey durant tota la tarda del dissabte.

El format de competició serà de 7 vs 7 a mig camp amb o sense porter, i els equips seran mixtes i els jugadors podran ser de categoria cadet fins a sènior.

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el Torneig i sobre el reglament d’aquest.

Aquí també podeu descarregar el document per fer la inscripció.

Ja arriben les Santes! I seguim amb ganes de hockey! Feu els vostres equips i a gaudir del hockey!

 

Fruit del conveni entre el Tecnocampus i l’Associació Junts per l’Esport, de la qual en forma part el Club, s’obre una convocatòria de beques per a esportistes del nostre club amb una dotació econòmica de 1500€ cadascuna.

Si ets o seràs un estudiant del Tecnocampus i formes o formaràs part del club pots sol·licitar la beca fins el dia 19 de Juny.

Per a solicituds i més informació sobre criteris de selecció escriu a:
marc.coll@ilurohc.com

 

Ja tenim data per al sopar de final de temporada, igual que el passat any ho celebrarem tots junts al club, aquest any amb més sorpreses que mai.
Reserveu-vos el dia, en breu donarem tots els detalls.

Convocatòria a l’Assemblea General Ordinària de Socis el proper dimarts 13 de juny de 2017 les 19:40 a 1ª convocatòria i a les 20: 00h en 2a convocatòria. Tindrà lloc al CASAL DE LA NOVA ALIANÇA, C /. Bonaire, 25 Mataró

El passat dia 23 de maig al Casal de la Nova Aliança de Mataró, es va presentar el projecte esportiu del ILURO HC de cara als propers 4 anys. Arseni Sañé, director esportiu del club, va ser l’encarregat d’explicar als Socis, jugadors i familiars el que a continuació detallem:

Acabada la present temporada, és hora de plantejar-nos noves metes, fer un pas endavant buscant l’excel·lència i bons resultats amb un projecte il·lusionador pels propers 4 anys.

Tot el treball realitzat durant aquests últims anys de consolidació de club i el treball en categories de base, comencen a donar els seus fruits i ens permet que els equips Sènior, tant masculí com femení, puguin plantejar-se com a objectiu prioritari l’ascens a competicions nacionals.

Tal i com es va explicar, ja comptem amb jugadors i jugadores participant en les diferents seleccions a nivell Català i Estatal, el treball dut a terme als   entrenaments del Plà Olympia dia a dia ens ofereix moltes més possibilitats de poder tenir en un futur molt proper jugadors i jugadores que siguin referents al nostre Club i no hagin de marxar a altres clubs per poder jugar en lligues de divisió d’honor.

D’altra banda en totes les categories inferiors, la progressió en aquests quatre anys pot ser magnífica, la nostra base de jugadors ens augura un futur molt esperançador i una aportació de jugadors als equips Sènior, que ens consolidarà per créixer realment com a club.

Pel que fa a les instal·lacions, els projectes a dur a terme són molt ambiciosos però alhora factibles, el creixement del club ens obliga a treballar en aquesta direcció, cada any ampliem el nombre de jugadors i equips que necessiten d’una infraestructura adequada per al desenvolupament de la seva activitat, (entrenaments, vestuaris, partits, etc.).