La mascota: Stroke

El dissabte 28 de Maig del 2011 es va organitzar un Hockey Show a la Plaça Santa Anna de Mataró per celebrar el 20è aniversari del club i d’aquesta manera poder promocionar l’esport i el club a tots els habitants de la ciutat. En aquest gran show es va fer la presentació oficial d’un nou soci molt especial de l’Iluro HC, el seu nom és Stroke, juga a hockey, fa uns 2 metres d’alt, sempre va vestit amb l’equipació taronja i amb un stick a la mà i la seva pell està formada de ratlles negres i taronges… ÉS UN TIGRE!! i des d’aquell dia es va convertir en la mascota de l’Iluro HC.

253640_170316733029906_7941549_n

L’Stroke s’ha convertit en un personatge molt estimat per tots els socis del club, i sempre ens acompanya en tots els esdeveniments més importants que organitza l’Iluro HC.

Primer ens va acompanyar en el Hockey Show 2011, on es va presentar per primera vegada i va estar tot el dia animant l’acte i repartint publicitat per tot el centre de Mataró, d’aquesta manera es va fer conèixer a la gent de la ciutat.

Per altra banda, també ens acompanya a les presentacions oficials dels equips que es realitzen a principi de temporada, destacant la seva presència en la presentació de la temporada 2012-2013 on acabada la desfilada dels equips va aparèixer per presentar davant de l’afició un nou pla que des de fa poc s’està començant a promoure des del club: el Pla Olympia. A més, també ens va presentar el nou escut del Club.

Un altre esdeveniment organitzat pel club on l’Stroke ha tingut un paper molt important ha estat les jornades de promoció realitzades al Decathlon. La mascota junt amb altres jugadors i jugadores de l’Iluro HC han visitat més d’una vegada les instal·lacions del Decathlon de Mataró per fer petites demostracions de hockey als clients i donar a conèixer el club.

A més, l’Stroke també ha col·laborat en la Marató de TV3. Va aparèixer a l’acte organitzat per l’Iluro ajudant-nos a recaptar diners, ja que podies pagar per fer-te una fotografia amb la mascota del club i aquests diners anaven directes per la Marató.

No només ha aparegut en aquests actes sinó que també l’hem pogut trobar al Torneig de “Les Santes”, al Torneig “Ciutat de Mataró”, als entrenaments de l’escola d’iniciació del club, entre molts altres esdeveniments.

Com podeu observar l’Stroke és un tigre molt simpàtic que sempre està encantat d’acompanyar-nos a totes les activitats que organitza el club i a més, tots estem encantats de que ens acompanyi! L’arribada de l’Stroke va ser molt important per l’Iluro, sempre gaudim de la seva companyia i esperem que ens acompanyi molts anys més!