Salutació

Benvinguts/des a la Web de l’LURO HC!

L’ILURO HC és innovador i per això sempre hem d’estar a l’avantguarda de les noves tecnologies. En aquest sentit us donem la benvinguda a la nostra web corporativa, que ha de ser una eina de promoció, gestió, consulta i referència per a tots els socis i sòcies del Club, així com per totes aquelles persones interessades en el hockey o l’esport de Mataró.

Ja des de l’any 1991, quan es va fundar el Club, aquest va ser el primer Club de hockey d’Espanya en tenir un lloc web propi. Des d’aleshores sempre estem intentant estar al capdavant amb les diverses planes web que s’han anat succeint. A més a més, des de l’any 2015 també som el primer club de hockey herba de l’estat que disposa d’aplicació mòbil.

Des de la inauguració del nou Camp de Hockey de Mataró, el Club està creixent exponencialment i per tant calia adaptar-se a aquesta transformació i creixement amb una web, aplicació i xarxes socials que donin resposta a les necessitats dels socis/es i de tot l’entorn del Club. Aquest caràcter innovador, exigent i compromès de la nostra entitat ens ha portat a ser reconeguts l’any 2013 com el Millor Club Europeu Mitjà per la Federació Europea de Hockey.

Enguany arribem al nostre 25è Aniversari i us convidem a viure’l i gaudir-lo tant al club com a traves d’aquestes eines que el bon treball de la tota l’àrea d’Innovació i Comunicacions ens ofereixen.

FORÇA ILURO!

S@lut@cions cordials,

Jaume Aceña i Sánchez

President Iluro Hockey Club