Esport de lleure

D’on sorgeix aquesta seció de l’Iluro HC?

La secció d’esport de lleure de l’Iluro HC neix amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva de lleure i salut, donant un servei als socis del club no federats. Aquesta secció al club va començar amb la il·lusió movilitzar la massa social del Club: tots els familiars de jugadors/es i a persones properes al club, oferint activitats esportives de lleure i de salut atractives i útils, a més dels avantatges que dona el carnet de soci del Club. Cada any son més pares, mares i amics del club que participen d’aquesta secció i s’ho passen d’allò més bé gaudint del hockey i de tots els serveis que ofereix el nostre club!

ACTIVA’T! Què s’ofereix pel fet de fer-se soci/a del club?

1- HOCKEY A L’ILURO HC

Vols viure l’experiència dels teus fills? Fes Hockey amb nosaltres!! Activitat d’iniciació al hockey per a tots els socis que vulguin passar l’estona amb entrenamtents, jocs i partidets.

Horaris:
Mixte: DILLUNS de 21:00 a 22:30h
Mami’s Hockey: DIVENDRES de 17:30 a 19:00h

 

2- ACONDICIONAMENT FÍSIC

Posa’t en forma! Aquesta activitat va dirigida a tots els socis que vulguin posar-se en forma amb exercicis simples i divertits. El nostre preparador físic organitza sessions amb activitats molt variades com córrer, salts, estiraments, tonificació (abdominals, peses, steps…) per posar-se en forma!

Horaris:
Entrenament mitxte: DIMECRES de 21:00 a 22:00h

DSC01019

3- PILATES

Has sentit mai a parlar del Pilates? Practica la filosofia d’entrenament del cos i la ment que busca la millora de la condició dísica, augmenta la flexibilitat, millora la postura corporal, preveu lesions i enforteix i tonifica els músculs alhora que es treballa l’autocontrol i l’equilibri entre el cos i la ment!

Horaris (entrenaments mixtes):
DIMARTS de 18:15 a 19:15h
DIMECRES de 17:45 a 18:45h

IMG-20140924-WA0012

 4- GAC TBC – NOVA ACTIVITAT

Tonifica el teu cos! Practicar GAC (Glutis, Abdominals i Cames) i TBC (Total Body Conditioning) consisteix a realitzar molts exercicis diferents de tonificació per enfortir les zones del cos que més pateixen els efectes de la vida sedentària!

Horaris:
DIJOUS DE 18:00 a 19:00h

5 – RUNNING – NOVA ACTIVITAT

Corre a l’Iluro HC! Mou-te! Vine un o dos dies a córrer per la zona dels Turons de Mataró i prepara’t per participar a les curses populars de la comarca. Defensa els colors del club. L’Iluro HC vol estar sempre present i la nova secció de running ens integrarà a tots en el món del running tan popular en els nostres dies!

Horaris i dies:
A CONCRETAR en sessions de 20′, 30′ 45’….

L’activitat promourà la participació a les curses de la ciutat amb la samarreta de la secció de running de l’Iluro HC

6 – PALEOTRAINING – NOVA ACTIVITAT

Recupera la teva mobilitat i augmenta el teu rendiment! Entrenaments funcionals basats en patrons de moviment ancorats en els nostres gens. Vine a provar-ho, recuperaràs la teva postura i biomecànica més primària! Posa’t en forma!

Horaris i dies:
A CONCRETAR. Persones interessades contactar amb la coordinadora de l’Esport de LLeure, Coro Lucas
Places limitades a 10 participants (mínim 6)

Més informació:

Coordinador: Hector Caballero escola@ilurohc.com
Coordinadora Secció Esport de Lleure. Coro Lucas. coro.lucas@ilurohc.com

tripticinterior

diptic14-15