Fisioteràpia

Servei de fisioteràpia

Els servei de fisioterapia del club té com a objectius; prevenir, diagnosticar, derivar, tractar i fer el seguiment de les lesions dels jugadors del club, per tal de disminuir el temps d’inactivitat del jugador. Aixi com formar, tant a jugadors com a entrenadors, per tal que adquireixin els habits saludables que han de seguir tots els esportistes.

Fisioterapia IHC-7

Paral·lelament el servei de fisioterapia esta disponible per a tots els socis no jugadors: lumbàlgia, cervicàlgia, dolor muscular, ruptura de fibres, tendinitis, esguinç, ciàtica, etc… Així com també tractaments relaxants i antiestres.

Els serveis de fisioteràpia que posa a disposició del club són els següents:

Serveis de massatge i controls antropomètric (sessions de 30min):

a) Massatge terapèutic:  Els massatges terapèutics poden tenir moltes finalitats, com el control de l’estrès, la relaxació, el tractament de parts toves com la musculatura, etc.

b) Controls antropomètrics: Es fan medicions corporals i estudis del percentatge de greix i múscul corporals. Juntament amb la nutrició evolutiva, es pot normalitzar el índex de massa corporal, perdent greix i/o guanyant múscul.

c) Massatge de descàrrega: Te la finalitat d’ajudar la musculatura a recuperar-se més ràpidament, i està indicat en els casos on s’ha exigit una demanda important dels músculs.

                                                                            Tarifes fisio 1

Servei de tractament de fisioteràpia (sessions de 50min):

a) Rehabilitació de lesions traumàtiques: En les lesions traumàtiques és de vital importància realitzar un tractament de fisioteràpia el més aviat possible. S’ha vist que com més prematur és l’inici del tractament, més bons resultats s’obtenen i més ràpid s’aconsegueixen.

b) Tractaments miofascials: En molts casos els dolors venen provocats per una falta de mobilitat en el teixit miofascial i la falta de lliscament entre la diferent musculatura. Amb l’ajuda de diferents tècniques es pot arribar a disminuir aquesta tensió i per tant eliminar el dolor.

c) Tractament de dolences cròniques: Les dolences cròniques com els mals d’esquena són la primera causa de baixa laboral i disminució de la qualitat de vida als països occidentalitzats. Aquestes patologies es poden tractar per un professional i en molts casos eliminar el dolor i restaurar la zona a la normalitat.

d) Migranyes: Les migranyes molts cops poden ser tensionals o per altres factors que s’han d’identificar. En aquests casos un fisioterapeuta pot ser de gran ajuda.

e) Nutrició evolutiva: La nutrició és un aspecte clau per a que tot el nostre cos estigui en un estat òptim. En determinats casos, es poden donar consells i pautes d’alimentació per ajustar diversos processos corporals i així millorar en salut.

f) Anàlisi de la carrera: Es realitzen anàlisis biomecànics i correccions posturals per evitar lesions a l’hora de córrer.

Tarifes fisio 2

 

Contacte:

Les visites són en hores concertades. Per concertar les visites és indispensable contactar via trucada telefònica. Per qualsevol consulta o dubte, està disponible el número de telèfon i el correu electrònic.

Telèfon de contacte: 625059965 Max Insa (Cap del servei mèdic)

e-mail: serveimedic@ilurohc.com