Staff tècnic

 

El Pla Olympia compta amb alguns dels millors tècnics a nivell nacional, amb una àmplia experiència en el món de la formació de joves talents i en el de l’Alt Rendiment, tant amb Seleccions Catalanes com Espanyoles.

A més, el Pla Olympia està dirigit per la Comissió Tècnica del Club, formada per el President, Oriol Cortada, el Vicepresident Esportiu, Jaume Aceña, i el Director Esportiu, Arseni Sañé. Tanmateix, en els entrenaments diversos entrenadors assistents del Club també hi prenen part per tal de garantir una bona qualitat d’entrenaments, com son l’Anna Roure, responsable de la línia femenina sub-16 del Club,  i l’Hector Caballero, coordinador de l’escola de competició del Club.

 

albert.bouAlbert Bou

Actualment és l’entrenador del primer equip masculí del club. Ha estat jugador del primer equip de l’Atlètic de Terrassa arribant a guanyar diverses lligues i copes del rei i va ser campió d’Europa l’any 1998 amb l’equip groc. Es va iniciar com a tècnic a l’Atlètic i va continuar la seva carrera com entrenador al FC Barcelona, on va guanyar la Divisió d’Honor B i va assolir l’ascens a Divisió d’Honor A. També ha estat director tècnic al Júnior de Sant Cugat i tècnic de seleccions catalanes inferiors (U16 i U18).

 

 

 

Arseni p

Arseni Sañé

Seleccionador sub-18 d’España. Tècnic de la RFEH i entrenador a Divisió d’Honor 8 anys amb Atlètic Terrassa i Club de Campo, on ha assolit lligues, copes de la Reina i més títols. La seva experiència en seleccions de formació de la RFEH és amplia i actualment és el Director Esportiu del Club.